Welkom   

Drumstel zoekt drummer ( m/v )‘AnCor’ is sinds de kerstactie flink gegroeid in het ledenaantal. Voor uitbreiding van ons eigen combo zijn we nu op zoek naar een muzikant die ons combo kan versterken. Het koor wordt nu afwisselend ondersteund door orgel, gitaar, basgitaar, dwarsfluit en/of drum. Graag willen we elke viering de ondersteuning van een voltallig combo. Naast met elkaar zingen en muziek maken, staat gezelligheid in dit koor centraal.


Wie zoeken wij ?
Een enthousiaste man of vrouw in de leeftijd van 20 tot 55 jaar die graag muzikaal van zich laat horen (drumstel of ander instrument). Je bent beschikbaar op donderdagavond tussen 19.30 en 20.30 uur en op de vierde zaterdagavond van de maand.
Bespeel je geen instrument, maar is zingen wel je hobby? Mannen en vrouwen in de leeftijd van 20 tot 55 jaar zijn ook van harte welkom om ons koor te versterken ! Geïnteresseerd ?
Ben je ouder dan 20 jaar, jong van geest en heb je ook zin om eens muzikaal van je te laten horen ? Kom dan eens kijken op een repetitie op de donderdagavond in de RK kerk in Den Hoorn (Hoornseweg 11a) !